Huizen te koop in de Gers (32) en de Lot-et-Garonne (47)

 

 

 Click here for the English version English version Bijgewerkt op 17-03-2013 team3247@gmail.com  
 Sos (47)  Vraagprijs 93.000,-- 75.000,-- Info
Gerenoveerde dorpswoning te koop in Sos, Lot-et-Garonne, zuid west Frankrijk.

Leuke tussenwoning, midden in het dorp. Met keuken, eetkamer, 'petit salon', badkamer met ligbad, toilet, voorraadkamer en 3 slaapkamers. Met een totaal woonoppervlak van 120 m. En met (of indien gewenst zonder) op steenworp afstand een grote tuin van 700 m.

Energielabel: D.
CO2-label: A !

Naar de website >>

We zijn geen makelaars (immobiliers), maar bieden mensen uit de Gers en de Lot-et-Garonne in Frankrijk die met of zonder immobilier (immo) hun huis willen verkopen, online ruimte op deze website.
Bekijk   hier   de mogelijkheden om te adverteren.
 Bij Labretonie (47)  Vraagprijs 275.000,-- Links
Vriendelijke woning, vlak buiten een dorpje in de Lot-et-Garonne. De ligging doet je vergeten dat je aan de doorgaande, maar zeer rustige weg tussen 2 dorpen woont. Het huis heeft een prachtig uitzicht op de glooiende heuvels en het huis is zo ingericht dat je overal de natuur kunt zien. Het zwembad lijkt het huis te omarmen en ligt uitnodigend te knipogen. Het schijnsel ervan geeft licht in de verrassend ruime woonkamer.
Het huis heeft voorts een ruime leefkeuken, een badkamer en slaapkamer op de begane grond en nog 3 slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping.

Tonneins en Miramont-de-Geyenne liggen op ongeveer 15 minuten rijden en Marmande op ongeveer 20 minuten.

Energielabel: E.
CO2-label: C.

Naar de website >> 

 • Conciergerie
 • Frankrijk TopList
 • Gte A Garbe
 • Gtes
 • Nederlanders.fr
 • 50+ plein
 • Team3247 Portaal
 • Webdesign

 •  Bij Labretonie (47)  Spectaculaire prijsverlaging: Vraagprijs 475.000,-- 360.000,--
  Prachtige oude landhuis op 2,44 hectare grond en vrij uitzicht rondom, nt buiten een klein dorpje in de Lot-et-Garonne. Het is in 2003 grondig en goed verbouwd, waardoor het veel comfort biedt.

  Natuurlijk is het huis voorzien van een zwembad. Als u aan de rand van het zwembad ligt, waant u zich letterlijk in het paradijs, zo stil en vrijliggend is het.

  Op het terrein bevindt zich nog een oude tabaksschuur, die nog helemaal intact is maar ook verbouwd kan worden tot een tweede huis.

  Tonneins en Miramont-de-Geyenne liggen op ongeveer 15 minuten rijden en Marmande op ongeveer 20 minuten.

  Energielabel: D.

  Naar de website >>